Que tothom sigui benvingut!

Com diu aquell, Oh! Benvinguts! Passeu, passeu, de les tristors, en farem fum, que casa meva és casa vostra, si és que hi ha cases d’algú!
Això és precisament actualment el que antigament era el recinte de la secretaria: un espai obert. No una casa, però sí un recinte sense limitacions per a l’ús, més enllà del que dicta el sentit comú, i sense limitacions a l’accés. Cada un dels “convidats” que esmenta el cantant no és ningú més que un potencial participant en l’Alliberada. És, de fet, tot aquell que vulgui venir a dir la seva, participar de les diverses activitats, ajudar els altres, passar una bona estona, estudiar per a les classes o, per contra, esbargir-se de l’estrés acadèmic diari… Tot és possible a l’Alliberada!

 

Aquest bloc és el mitjà de comunicació telemàtica amb el qual l’Assemblea de la Facultat informarà sobre les novetats que es produeixin en l’Alliberada. És el mitjà, també, amb el qual tothom pot estar virtualment present en l’Alliberada i a través del qual pot participar de l’autogestió de l’espai.
A partir d’avui mateix, el bloc restarà sempre actiu de manera paral·lela a l’espai comunitari, amb un comptador dels dies que fa que aquest espai és autogestionat. A partir d’ara, tothom pot venir aquí a assabentar-se de la situació, de les activitats, de les propostes; a dir la seva, opinar, llençar propostes d’acció i, el més interessant, relacionar-se amb la resta. Bé, això sempre és millor fer-ho presencialment amb contacte físic, però per a aquells que prefereixen estar-se a casa seva, doncs amb el bloc tindran un manera alternativa de fer-ho, així com podran estar al dia de què passa, què es cou i qui diu què en l’Alliberada!

Benvinguts a tots de nou! I felicitats també per recuperar un espai de què podem gaudir!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s