Resposta de l’Assemblea a la decisió de la junta

Resposta de l’assemblea d’estudiants

El dia davui, 22 de desembre de 2011, els estudiants de l’assemblea de la Facultat d’Economia i Empresa hem constatat el que ja prevèiem: una fèrria determinació política intransigent del deganat de fer cas omís del procés de protesta i reclamació en favor d’uns serveis justos i adequats, pertinents a la condició de la universitat com a institució de canvi social que afavoreixin el ple desenvolupament democràtic de la societat. L’equip deganal ha preferit cenyir-se a la resolució externalitzadora de serveis de 4 de novembre, sense tenir en compte les justes demandes estudiantils i sense mostrar cap voluntat d’establir un diàleg democràtic creatiu amb els membres de l’assemblea.

Davant d’aquesta postura, l’assemblea ha decidit mantenir una ferma voluntat de preservar útil i conservar obert l’espai de l’antiga secretaria. Així mateix, l’assemblea vol condemnar:

-Les propostes que s’han defensat a la junta d’emprendre accions disciplinàries en contra d’aquells que han decidit alliberar un espai buit. El càstig disciplinari no té res a veure amb la lluita social que des d’aquest espai activament s’ha promogut.

-La criminalització que s’ha fet dels participants de l’acció el passat dia 15 de desembre com a violents. La violència es produeix un cop s’envia personal de seguretat que impedeix la lliure circulació per l’espai públic.

-La tergiversació que s’ha fet de la realitat dels fets, i l’estigmatització que, des de l’inici, s’ha fet de l’acció, de l’espai alliberat i de les persones que, amb lliure criteri i voluntat de lluita més enllà de les simples pautes institucionals, han pres part de la gestió de l’Alliberada.

Mentre no s’ofereixin de manera autogestionària i inclusiva tots els serveis que l’Alliberada presta, que gaudeix d’ampli suport entre l’estudiantat (400 signatures recollides), continuarem aquí la lluita global en defensa de la universitat pública i de qualitat, crítica i emancipadora, com a peça elemental de la societat democràtica i lliure.

-Assemblea d’Estudiants de la Facultat d’Economia i Empresa-

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s