Usos que tindrà l’Alliberada

Com és ben sabut, les obres sobtades que es fan a l’Alliberada tenen per objecte habilitar espais per a la comunitat educativa, cosa que llargament ha reclamat l’assemblea. Ara, per més que els poders reneguin de la validesa dels arguments esgrimits perquè estan fora dels canals institucionals, amb les obres que s’hi fan s’està acceptant la necessitat d’aquests espais i s’estan reconeixent les mancances que té la facultat, encara que la institució no sembla mostrar voluntat expressa d’arreglar-les, excepte quan es van trobar amb l’alliberament de l’antiga secretaria. No va acceptar tal mesura de pressió, per això es va amençar els estudiants amb càstigs legals i acadèmics, però d’altra banda ara donen la raó a les reclamacions fetes, malgrat que no satisfetes totalment. I, a més, tot i pretendre ara oferir certs serveis necessaris, només seran temporals, ja que l’objectiu principal és oferir aquest espai a una empresa per tal que en tregui benefici.

A continuació, reproduïm el correu que fa uns dies es va enviar des de les altes instàncies al personal de la facultat “explicant” la decisió:

Benvolguts/des,

El passat 4 de novembre la Junta de Facultat va aprovar una resolució d’usos de l’espai de l’antiga secretaria de l’edifici 690 que preveia destinar-la a ampliació del servei de restauració (amb servei a taula) i espai de carmanyoles. Mentre aquesta ampliació no fos possible, es podria destinar a usos acadèmics.

Atès que de moment no hi ha possibilitats d’ampliar el bar, el deganat, d’acord amb el rectorat, ha decidit iniciar les obres d’adequació d’aquest espai per a ubicar-hi:

1. Una aula amb capacitat per a 60 persones
2. Una sala dotada amb microones, que tindrà un ús polivalent: sala d’estudis i menjador d’estudiants
3. Un menjador dotat amb microones per al personal del centre (PAS i PDI)

Amb aquestes obres esperem cobrir necessitats diverses (acadèmiques i socials) del conjunt de la comunitat universitària. El deganat està obert a atendre altres peticions (per a altres espais) sempre que arribin per canals institucionals i es manifestin en els òrgans de govern democràtics de la nostra institució.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s