Sembla que ja ho obren

Segons els anuncis oficials, avui…

S’obre el menjador d’estudiants com a sala d’estudis

El menjador d’estudiants de l’edifici 690, el que es troba al costat del bar, s’obre a partir de dilluns 30 de gener com a sala d’estudis amb el següent horari:

– Sala d’estudi de 8 a 13:30h
– Menjador de 13:30 a 15:30h
– Sala d’estudi de 15:30 a 20h

 

Ja ho veieu, les conseqüències de les obres que fan a l’Alliberada ja comencen a fer efecte. A partir d’ara, aquesta sala de carmanyoles tindrà un doble ús, i de les sales que faran a l’Alliberada, algunes també seran d’estudi, altres seran de menjador. Això està bé, en principi, és clar que sí. Però això no és un regal de les institucions, això no s’ha donat per bona voluntat, sinó que el deganat es va veure pressionat per l’alliberament de l’antiga secretaria i es va adonar per fi que calia un ús més racional i adequat dels espais. Però, malgrat que els de dalt se n’hagin adonat, no ho fan tampoc convençuts (tots sabem la temporalitat que tindran les sales que facin a l’Alliberada, per exemple), sinó per evitar el conflicte amb els estudiants i per fer veure que són atents amb ells. La realitat és que no haurien volgut suplir les necessitats (algunes) de la comunitat universitària si no hi haguessin hagut reclames i forta actuació estudiantil.
Per més que sigui només una tàctica, té una incidència pràctica real, la qual cosa vol dir que la institucio universitària reconeixia les mancances de la facultat, però que no hauria intentat arreglar si no fos perquè se li va posar davant de la cara la incongruència de tenir un espai buit. I per més que sigui una tàctica, però precisament pel servei fàctic que ofereix, hem d’aprofitar ara al màxim aquests espais que realment necessitàvem tots, i lluitar per tenir-ne més i evitar que, en un futur, ens ho vulguin treure.

Que l’Alliberada continuï sent la base d’una nova política d’organització universitària!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s