Acta, 19-4-2012

Ordre del dia:
1. Carta a la degana.
2. Sobre la PUDUP
3. Sobre la Coordinadora Diagonal
4. Actes a la facultat
5. 2a convocatòria

1. Carta a la degana:

Cal imprimir-la en Din A-3 (per penjar a les aules) i en Din A-4 per ficar-la a totes les bústies de professorat.
Es queda demà divendres i dimarts a les 10h. al local per penjar-la.
Cal enviar-la a la degana i al professorat

2. PUDUP:

Es proposa una mobilització que acabarà a la Pompeu. D’allà, s’anirà a la protesta contra el BCE. L’assemblea manté la posició de no anar a la protesta del BCE i convocarà fins la Pompeu. Si a la PUDUP d’aquesta tarda es torna a debatre la data, s’intentarà que no coincideixi la mobilització estudiantil amb el dia de la reunió del BCE (la posició no varia respecte l’assemblea anterior).
Es plantegen talls coordinats, la qual cosa depèn del que es debati a la Coordinadora.

3. Coordinadora Diagonal:

 • Traspàs d’allò que es va dir a l’última reunió de la Coordinadora:
  • Hi ha la proposta de fer talls diaris per donar suport als presos.
  • Dret informa que es tancarà a la facultat per intentar netejar la mala imatge que té l’assemblea per les pintades fetes a la facultat.
  • 14-M UPC ocupa el rectorat i convida tot el món a fer el mateix.
  • Farmàcia proposa “corre-quintos” per guanyar diners.
  • Industrials farà una festa i deixa a la coordinadora vendre entrepans per també guanyar diners (no se sap quin dia és la festa).
 • La posició de l’assemblea respecte els talls diaris és que desgastarà excessivament el personal i al poc temps la policia ho adoptaria com una cosa normal, per això seria més útil fer caixa de resistència. Es donarà suport al primer tall: dia 26. Aquell dia es planteja com un dia per a fer difusió. Cal demanar fulls volants a la gent de física per tenir-les el dia 26.

4. Facultat.  (suposant que hi hagi mobilització el dia 3…)

 • Es planteja un acte amb la degana el dia 2: taula rodona amb ella, nostre company Ayoze i en Sempere, perquè tindrà menys pressió de la institució. I si no pot o no vol, en Franquesa. Es farà com un programa de TV, amb 5-10 min per resposta, entorn dels eixos finançament, democràcia, política laboral i context sociopolític.
 • Es planteja una assemblea amb professorat el dia 2 després de l’acte amb la degana.
 • Quedem per fer passades informatives pels despatxos dimarts i dijous vinent de 9 a 10 i de 18 a 20 hores. S’ha d’explicar la carta a la degana, informar que possiblement hi haurà un acte amb la degana el dia 2 i de la mobilització del dia 3. També és el moment per transmetre què està passant amb l’Isma, en Dani i en Javi. Així mateix, també cal insistir en l’actitud dels professors pel que fa al referèndum de la capella.

5. 2a convocatòria:

El dia 27 la UB fa una reunió per decidir la normativa de permanència i la 2a convocatòria d’examen. Proposem fer alguna acció de mobilització per aquell mateix dia quan es reuneixi la comissió que ho decideix. Davant el poc temps, es proposa fer una assemblea enorme al centre a nivell d’UB, que vingui qui pugui i vulgui per decidir què fer. Es proposa començar a fer difusió des de ja.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s