2a convocatòria i normativa d’avaluació

Properament el claustre de la UB ha de passar la nova Normativa reguladora dels plans docents de les assignatures i de la qualificiació i avaluació dels aprenentatges, que substituirà l’anterior, rebutjada pels alumnes. En aquesta nova normativa (cliqueu aquí per veure’n un resum) és on s’inclou el dret a la segona convocatòria. Així mateix, també es vol aprovar la nova normativa de permanència.
Des del moviment estudiantil, s’ha convocat una assemblea general d’estudiants per divendres vinent a les dotze del migdia a l’edifici històric per discutir sobre la qüestió i prendre’n postura a fi que els nostres representants d’estudiants (els qui no fan el joc a les institucions, que diuen una cosa i després en voten una altra) puguin rebutjar-les o acceptar-les, tot sabent que la normativa d’avaluació és restrictiva en limitar la segona convocatòria a uns casos concrets.  L’Assemblea d’Estudiants de la facultat convida tots els nostres companys estudiants en aquesta facultat a anar-hi per informar-se’n i dir-hi la seva o, si més no -ja que no hi cabran 12.000 persones-, a estar al corrent de la situació i anar-hi en grups que votin i informin la resta. Davant d’això, tots ens hem de mobilitzar i hem de lluitar perquè no ens retallin més drets!

Coincideix que ara estem a la universitat en època electoral. A la nostra facultat comptem amb la candidatura d’Estudiants Crítics que defensa des de les aules, des del carrer i des dels òrgans els interessos i drets dels estudiants i l’educació pública. També, doncs, la segona convocatòria i la correcta instauració de plans docents, els temes que han ser debatuts divendres vinent.  Des de l’Assemblea d’Estudiants, que no es constitueix ella  mateixa en candidatura electoral, volem donar suport a Estudiants Crítics i demanar per a ells el vot d’aquells qui ho creguin oportú, per tal d’intentar que les nostres demandes siguin escoltades i, sobretot, per frenar aquells qui diuen defensar l’educació pública quan en realitat no ho fan perquè no se’ls veu el pèl.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s