Vaga estudiantil el dia 3 de maig

Pel proper dijous dia 3 de maig la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública ha convocat vaga estudiantil, dins del marc de les mobilitzacions d’aquest curs (i que de ben segur seguiran el curs vinent) en defensa de la universitat pública. L’ofensiva ideològica contra la universitat pública sempre ha existit, però en el marc sociopolític actual es concreta en efectives pràctiques polítiques de desmantellament del servei públic, en un seguit d’agressions al sistema educatiu que representen una pèrdua de qualitat i una restricció dels drets dels estudiants. La darrera d’aquestes mesures anunciades pel govern i que tindrà autèntica incidència real és l’augment de la matrícula en un màxim de fins al 66% per al curs vinent, una quantitat exagerada que queda molt lluny del 7,6% d’increment de preu que ja van patir les matrícules aquest curs.

Davant d’aquesta situació, doncs, i en consonància amb la convocatòria de la PUDUP, des de l’Assemblea d’Estudiants de la Facultat volem convidar tots els nostres companys a secundar aquesta vaga i defensar els nostres drets. La manifestació ha estat anunciada per a les 12:00 h. a Plaça Universitat, però el bloc de Diagonal es congregarà a les 10:30 a Palau Reial, on esperem veure-hi no només estudiants, sinó també professors i PAS i PDI, ja que la lluita pel manteniment de l’educació pública ens incumbeix a tots. De fet, com a mostra de solidaritat envers els estudiants i per tal de donar el seu recolzament a aquesta jornada de protesta, ha estat anunciada també una aturada de classes a la facultat, aturada que esperem que molts professors secundin.

Si no protestem, al final acabarem perdent tots els nostres drets. Fem-hi alguna cosa! El 3 de maig, ningú a casa, ningú a les aules; per la universitat pública, tots al carrer! La lluita és el camí!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s