Acta, 10-5-2012

1. 1r de Sociologia
2. 12M/15M
3. Vaga 22M
4. Cas de Mundet

1- Sobre 1r de Sociologia:

El grup de tardes es va reunir (unes 12 persones) per tractar el tema de la pujada de taxes i les transformacions de la universitat pública. S’aniran reunint més vegades i volen potenciar o coordinar-se amb l’assemblea.  Fan algunes propostes: vídeo informatiu sobre la situació de la universitat, mailing a institucions (conselleria, sindic de greuges…), passades informatives per les classes per potenciar que els grups aula s’autoorganitzen, portar iaioflautes a la facultat, enquesta sobre els efectes de la pujada de taxes, distingir-nos amb samarretes, matricular-nos tots amb beca per pagar més tard… Són propostes que es poden incorporar a l’assemblea, algunes de fet ja havien estat proposades; sobretot és interessant empènyer les classes a autoorganitzar-se i empèner-les a participar amb el moviment estudiantil a la facultat, encara que no sigui directament amb l’assemblea.

2- 12-M/15-M:

El dia 12 quedem a les 17:00 de dissabte al lloc on es reunisca la “Marea Groga” (ho anunciarem els propers dies). Sobre el 15-M, s’ha de debatre quines accions de l’àmbit d’educació es poden fer, potser coordinades amb les assemblees de barri.

3- Vaga del dia 22:

Convocada vaga educativa a Secundària a nivell estatal pels sindicats, però es preveu que s’hi afegeixi també en breu la universitat. L’assemblea recolza la vaga. I proposa: posar una taula amb visió integradora de tot el sistema educatiu, anar a parlar als instis, rondes informatives, encartellar i fer pancartes polítiques, enquesta, parlar amb els sindicats, fer un video (finalment ho fa una comissió pseudoautònoma) per posar al passadís…
Convocarem assemblea general de facultat per dijous vinent.
Les passades per les classes infortives tindran lloc dilluns i dimecres a partir de les 9:30 i de les 16:00. Seran senzills, informatius, per animar la gent a vindre a l’assemblea general, a anar a la vaga i fer fomentar la autoorganització per classes, a més buscarem la complicitat o la coparticipació del professorat.

4- Cas de Mundet:

S’hi està seguint una vaga indefinida espontània. S’han creat assemblees per carrers d’estudis i estan començant a organitzar-se conjuntament, i a més respectant classes i exàmens.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s