Vaga educativa del 22 de maig

Un cop més, sortim al carrer, a tot Espanya. Sembla cansat, però no hem de parar, perquè ells no paren de fotre’ns amb les seves polítiques d’austeritat que aboquen les seves conseqüències negatives sobre els més desafavorits, entre els quals, nosaltres els i les estudiants. Unes polítiques que no són una simple retallada tècnica de números “excessius” per al pressupost, sinó un autèntic desmuntament dels serveis socials elementals de base i que són, de fet, l’eina principal per a la cohesió social, sense els quals, a més, l’efecte de la crisi encara és més fort. És el cas de l’educació: limitació del dret a l’educació, professors acomiadats, reducció espectacular de sou, matrícules d’universitat elevadíssimes, manca de beques, aules massificades a tots els nivells, precarietat laboral per al PAS…
Nosaltres només som un objecte a mans de les elits poderoses i per això som els afectats de les seves polítiques; però també som un agent més de canvi social, no ens poden tractar d’imbècils! Per això, els estudiants, el jovent, que som el futur, no podem quedar-nos quiets i hem de sortir al carrer i mobilitzar-nos a les nostres facultats i protestar contínuament, constantment, incansablement i vehementment, tant com faci falta, conjuntament amb tots els afectats d’ara perquè les polítiques del demà no siguin irrefrenables.
L’educació no es toca! Professors, estudiants i administratius, tots junts per la pública, ara i sempre!

Hi ha convocada manifestació general d’educació a Pl. Universitat de Barcelona a les 12:30h. A la nostra facultat, al matí hi haurà agitació i preparació per a la manifestació conjunta de tot el campus Diagonal que partirà a les 10:30 de Palau Reial. No hi falteu!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s