Acta, 31-5-2012

1. Arquitectura (ETSAB)
2. Selectivitat
3. Biologia
4. Raval
5. CGT
6. Assemblea General d’Educació
7. Fi de curs

1- Situació a arquitectura (ETSAB):

Vénen un company i una companya de l’assemblea d’arquitectura a informar-nos de la seva situació. Ens comenten que, tot i el poc temps de què disposen, tenen la intenció d’aturar la tancada d’actes dels exàmens per tal de bloquejar administrativament la UPC, tal i com va acordar l’assemblea de professors i alumnes.

2- Accions de cara a selectivitat:

Es manté la proposta de fer un dinar popular l’últim dia de la selectivitat (14 de juny) per fer difusió de la lluita estudiantil a la universitat i finançar-nos de cara el curs que ve, amb dinar, cervesa i música, si bé existia una altra postura que defensava fer-lo el segon dia de sele. S’ha elaborat un full volant per repartir entre els estudiants de secundària per informar de la situació a la universitat i començar-los a mobilitzar. En Noel hi afegirà la difusió del dinar.
Es proposarà descentralitzar-ho a cada facultat. Si no ho aproven la resta d’assemblees, es proposarà fer-ho conjuntament a la nostra. En Josep, amb l’ajuda d’algú més s’encarregarà del dinar. La Clàudia portarà la proposta a la propera Coordinadora (dimecres 6, 15h, Dret).
Caldrà portar ampolles d’aigua congelades al mateix dia per estalviar-nos diners amb el gel.
Durant tots els dies de selectivitat es repartiran fulls volants i s’encartellarà la facultat.  La Clàudia ha fet un doodle per saber la disponibilitat de la gent, per venir aquells dies a tractar amb la gent.
L’Anna i la Marina s’encarregaran de la compra de cervesa. La Clàudia portarà la proposta a la següent Coordinadora Diagonal que tindrà lloc dimecres que ve.

3- Sobre l’ocupacio de la biblioteca a Biologia:

La proposta de consens a la qual van arribar els estudiants de Biologia és obrir la biblioteca fins les 3:00. Des de la nostra assemblea hi donem suport, però també se’ls plantejarà que sigui ocupada els caps de setmana i entre setmana. Si no es creu convenient dormir-hi a dins, es pot acampar a la gespa. Però els emfatitzarem que és important ocupar la biblioteca.

4- Proposta vinguda del Raval:

Han llençat la proposta de fer una trobada d’assemblees: intercanvi d’informació a nivell de la UB i propostes de cara al setembre i valoració de l’any. Considerem la proposta interessant però la nostra proposta és que sigui per compartir experiències, les reflexions creiem que s’han de fer a nivell de cada assemblea o de cada facultat. La data que proposarem és a principis de juliol o deixar-ho pel setembre.

5- Convocatòria feta per la CGT:
La CGT ha convocat assemblees d’estudiants, de barri, moviments socials, etc. per preparar una manifestació que tindrà lloc el dia 16 de juny. La reunió serà avui a les 18:30 a la seu de la CGT a la Via Laietana. Seria interessant assistir-hi.
6. Assemblea General d’Educació:
Dissabte dia 2 a les 12:30h al carrer Badal número 113 tindrà lloc una assemblea general d’educació oberta a tothom, on es tractaran els continguts propis de la lluita educativa i les mobilitzacions del sector. Els membres de l’assemblea són animats a participar-hi.

7- Fi de curs:

Entre el dijous que ve i el dia del dinar es concretarà el dia del sopar de cloenda del curs i comiat dels veterans.

Propera assemblea:

Dijous vinent, 7 de juny, a les 14:00 h. al pati de les fonts, per tal de parlar sobretot  de l’organització de l’acte de difusió i informació dels dies de selectivitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s