Acta, 7 de juny de 2012

1. Selectivitat
2. Recordatori de Coordinadora
3. Reunió d’assemblees
4. Informació del Raval

1- Acció de difusió de la lluita estudiantil durant la selectivitat:

Per a cada dia de selectivitat, els qui pugui venir aquell dia poden quedar al local a l’hora acordada per repartir-se entre ells la feina i organitzar-se: repartir fulls volants (els que vam fer nosaltres i també els de la PUDUP), parlar amb els estudiants i penjar cartells. En Noel arreglarà el full volant i ha de muntar un o diversos models de cartells.
Caldrà fer unes quantes pancartes grans, perquè es vegin per arreu. D’entrada, dilluns a les 11:30 al local ja poden anar-hi Jheysson, Diego, Clàudia i Anna.
Dijous 14 és quan oferirem dinars i cerveses. A les 14:00h, hora d’acabar els exàmens (que es reprendran a les 15:00h) ja podem començar a oferir dinars al pati de les fonts en una taula que pot tenir pinta de barra on hi hagi una pancarta que pot dir “Fes-te sentir!”. En Josep i en Jaume s’encarregaran de preparar el dinar: arròs.

Coses de logística i material que cal tenir en compte:

  • Anna, Marina i Clàudia compraran els queviures. Si algú té cotxe, sisplau que s’hi apunti. Es compraran unes 500 cerveses. Per comprar, s’ha quedat a les 10:00h del mateix dijous a les Corts.
  • En Diego portarà l’ordinador i els cables.
  • Pel que fa als allargadors, Josep i Hèctor poden portar-ne.
  • Hèctor pot portar un micròfon.
  • Per facilitar la feina amb la música, qui vulgui pot portar gravada llistes de reproducció.
  • AEP imprimirà els cartells. Dilluns ja haurien de ser al local.
  • Per mantenir la frescor, es calcula que faran falta una dotzena de bosses de gel. A més, els qui puguin també poden portar ampolles d’aigua congelades.
  • Sobre els diners: l’encarregat dels diners, els ha de posar a disposició dels compradors. També convé que entre els membres de l’assemblea es recol·lecti un pot (diners que després els seran retornats) per ajudar a la compra: l’assemblea estima que caldrà gastar uns 300€. Qui pugui deixar diners, que els dipositi al local o vagi dimarts a comprar.

Cal saber encara, però, quins esdeveniments i quines accions tenen les altres assembles de Diagonal pensades per dur a terme. En tot cas, sí que oferirem dinar a la nostra facultat, però potser decideixen fer una cosa conjunta i coordinadora, per la qual cosa la quantitat de cerveses i diners pot variar. Quan la Coordinador Diagonal es reuneixi, es tractarà el tema.

2- Recordatori de la Coordinador Diagonal:

Dilluns vinent a les 15:00 a la nostra facultat es reunirà la Coordinadora per tal de tractar aquest tema i posar en comú la difusió i els actes que es volen fer. Falta que algú de la nostra assemblea s’ofereixi per anar-hi.

3- Reunió d’assemblees:

D’acord amb la proposta que va sortir del Raval i que s’ha ampliat a suposar una reunió de totes les assemblees de Catalunya, la nostra assemblea proposarà de celebrar-la a principis de juliol. Cal tenir present que això pot anar en perjudici del paper que té la PUDUP.
Quan se celebri la reunió, podem proposar de formar una delegació d’estudiants per anar a Astúries i contactar amb els miners.

4- Informació del Raval:

De l’assemblea d’aquella facultat hem sabut que dimarts a les 10:00h es marxarà a la fàbrica de Derby, els treballadors de la qual estan en vaga indefinida, per establir-hi llaços de solidaritat i actuar conjuntament.

5- Altres:

Al punt d’altres, se’ns ha informat que durant les jornades de selectivitat Alerta Solidària probablement vindrà a vendre cafès. D’altra banda, Josep i Jaume han decidit de vendre entrepans individualment dimarts i dimecres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s