Després de selectivitat, dinar i força!

Aquests dies, dimarts, dimecres i dijous, se celebren els exàmens de selectivitat arreu del Campus Diagonal. Les assemblees de les facultats s’encarreguen de penjar cartells i repartir papers informatius als milers d’alumnes que vindran per tal d’animar-los a participar del moviment estudiantil i explicar-los com està la situació a l’educació superior, ja que per accedir-hi ja no només cal tenir en compte la nota, sinó també la butxaca.
La nostra assemblea sens dubte també animarà els alumnes que acaben batxillerat a lluitar per una bona qualitat en l’educació universitària, a informar-los perquè no es preocupin només d’aprovar exàmens com si estiguessin lligats en aquest context que vivim tan negatiu per als estudiants. Però, a més, l’últim dia de selectivitat, dijous 14 a les 14:00h, preparem un dinar popular a preu popular al pati de les fonts de la facultat, obert a tothom però especialment destinat als examinands per tal que puguin reposar una mica, conèixer gent, celebrar que s’han acabat els exàmens i agafar forces per al curs vinent!

Tothom que vulgui venir, hi està convidat: amanida d’arròs, cervesa i música durant l’hora de dinar, que s’allargarà durant els primers moments de la tarda, però sense molestar els exàmens que encara s’estaran celebrant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s