Vaga estudiantil 11 d’octubre

Un cop més ha estat convocada una vaga estudiantil universitària a tot l’Estat espanyol, la primera d’aquest curs. Un cop més, doncs, cal que posem els peus al carrer en lloc de a les aules, encara que sigui cansat, encara que creguem que no serveixi de res, perquè és necessari que fem sentir la nostra veu i que fem saber als incompetents que ens governen que no pararem quiets.

Hi ha motius de sobres per protestar; hi ha raons ben fundades i no simples opinions que recolzen les nostres queixes; hi ha hagut i encara hi ha atacs constants des del front neoliberal a la universitat pública i als drets socials en general de què gaudeixen els ciutadans en un estat de benestar.
Aquest curs en especial ens hem trobat quan hem entrat a la universitat que hem hagut de desemborsar un 60% més del que fins ara fèiem per matricular-nos en uns estudis que cada cop perden més qualitat (conseqüència del nefast Pla Bolonya i de les retallades que afecten el personal docent) i que no asseguren ni de bon tros un futur laboral decent.


Des de l’assemblea de la facultat volem convidar tothom, companys i companyes nostres, a sumar-se a la jornada de mobilització. Precisament a Palau Reial ens reunirem tots els estudiants del campus de Diagonal a les 10 hores per tal de baixar en manifestació cap a la gran concetració de Plaça Universitat a les 12 del migdia, on ens trobarem amb la resta d’estudiants de Catalunya que vulguin fer notar de manera clara i pública que no aconseguiran destruir la universitat pública!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s