Acta, 30-10-2012

Ordre del dia:

1. Sobre la vaga
2. Sobre la “biquinada”
3. Sobre la xerrada dels professors

1. Vaga general:

Seria convenient durant la setmana anterior a la vaga fer difusió, conjuntament amb la resta d’assemblea del campus de Diagonal, sobre la protesta amb repartiment de fulls volants a les boques del metro, tant al matí (8-9 hores) com a la tarda (15:30-16:30 hores).

El dia 13 es farà una cercavila per tot el campus, que es pretén que sigui cridaner i divertit. Cal fer una pancarta gran, buscar material i parlar amb els castellers per si ens volen acompanyar.

També plantegem de tractar a la Coordinadora Diagonal ocupacions descentralitzades de facultat els dies abans de la vaga.


2. Paradeta de venda de biquinis:

S’ha decidit que durant la setmana de la vaga no es farà només un dia, sinó cada dia per informar i recollir diners. Cal que els membres de l’assemblea es comproetin a dedicar-s’hi, per això s’han fet llistes amb els dies i les hores perquè la gent s’hi apunti. En tot cas, en qualsevol moment que algú tingui un moment lliure convé que s’ajunti amb algú altre per repartir fulls volants.

3. Xerrada dels professors:

Els professors han demanat la nostra col·laboració per moderar l’acte que preparen pel proper dimecres. Una noia de l’assemblea farà de moderadora. Pot ser que sigui molt avorrit, per això voldríem incorporar el nostre discurs. Segurament els professors no tindran inconvenient a deixar que parli des del punt de vista de l’assemblea, però en tot cas a l’hora de les intervencions del públic ja procurarem generar debat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s