Raons per la vaga: tenim solucions! Per una fiscalitat més justa

Un cop més, després d’un any, tota la classe treballadora ha estat cridada a la vaga general pel proper dia 14 de novembre. La lluita contant que portem fent contra les polítiques neoliberals s’ha d’expressar àmpliament per tots els sectors de la població, perquè el dogma cec de l’austeritat afecta a tots per igual. La seva materialització en els pressupostos de l’exercici vinent és una declaració contrària als serveis i drets socials bàsics.
Quina és la raó, doncs, que ens ha de portar a la vaga? No ens escolten: no saben fer polítiques econòmicament més equitatives i socialment més justes. Ens hem de mobilitzar contra els pressupostos de les retallades, contra els pressupostos contraris a l’interès de la majoria, contra les mesures que fan tremolar agudament la inversió en educació!

Com a acte previ a la vaga general de tot l’Estat espanyol contra els pressupostos “austeríssims”, el col·lectiu Professorat en Diagonal, amb col·laboració amb l’assemblea d’estudiants de la facultat, organitza una xerrada entorn dels pressupostos espanyols, el dèficit i el sistema de fiscalitat. Si mai els que manen diuen que no hi ha alternatives al que fan, doncs estan ben equivocats!
Si no saps què són els pressupostos, si vols saber on inverteix i on deixa d’invertir l’Estat, si t’interessa la política econòmica i si vols contrastar el que afirma el govern, vine a escoltar aquesta crítica i la proposta d’alternatives socialment més justes a allò que s’està fent.

L’acte Rons per una vaga: tenim solucions! Per una fiscalitat més justa tindrà lloc el proper dimecres 7 de novembre a les 12:00 a l’Aula Magna de l’edifici 690 de la Facultat d’Economia i Empresa. A càrrec de Miguel Ángel Mayo, tècnic d’Hisenda i membre de GESTHA i de la Plataforma per una Fiscalitat Justa, i d’Agustí Colom, professor de Teoria Econòmica de la facultat i exsíndic de comptes. Moderat per Carla Vidal, membre de l’assemblea.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s