Acta, 27-11-2012

Ordre del dia:

1. Autogestió de l’assemblea
2. Sobre la trobada estudiantil
3. Propostes de continuïtat
4. Mobilització del 13 de desembre

1 – Autogestió:

  • Es farà una “cafeta” a Can Vies la segona setmana de desembre per fer una caixa de resistència per Diagonal.
  • Es comprarà una nevera pel local si no excedeix 40-50€ per guardar els sucs i les cerveses, que els mateixos membres de l’assemblea hauran de pagar.
  • Creps i biquinis: es reunirà la comissió de difusió per pensar quina és la millor manera de continuar muntant la paradeta.

2 – Trobada estudiantil:

Va tenir lloc a Barcelona els dies 23, 24 i 25 de novembre la I Trobada de la Comunitat Educativa de l’Estat. D’aquesta àmplia àgora, van sorgir unes propostes que cal discutir en assemblea:

  • Mobilització per al 13 o 14 de març. Les línies combatives de la manifestació seran contra el ministre i contra el decret. L’eslògan és: “No pagarem el seu deute amb la nostra educació”.
  • Es planteja que es tindrà temps pre preparar-ho conjuntament amb secundària  i es proposa passar la proposta d’anar a fer xerrades a secundària a la coordinadora diagonal i a la PUDUP per tal de distribuir-nos els instituts de Barcelona entre les assemblees. La comissió de continguts hauria de començar a elaborar els continguts.

3 – Propostes de continuïtat i difusió:

  • Es planteja la idea  de fer un referèndum o consulta a la facultat sobre política universitària per fer difusió de l’assemblea i recollir necessitats, inquietuds o objectius dels estudiants. Es posa de relleu que s’ha de fer abans que marxem de vancances el 21 de desembre. També es menciona la capella com a alternativa al referèndum o consulta, però no es decideix què és millor perquè en aquest plenari hi ha poc quòrum.
  • Es marca com tasca per la propera assemblea tenir clars els objectius, allò que ens motiva i com hauria de ser l’espai de l’assemblea, ja que tenir-ho clar és important per nosaltres mateixes i per dirigir-se als i a les estudiants en cas de fer el referèndum.

Així, aquest tema ha de ser tractat amb més produnditat a la propera assemblea.

4 – Mobilització del 13 de desembre:

Es veu que per l’ambient de lluita educativa hom parla de fer una mobilització de protesta el proper 13 de desembre. Ho haurien de convocar els sindicats, per tant l’assemblea resta a l’espera.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s