Acta, 8 de gener de 2013

Ordre del dia:
1. Sobre la “cafeta” de Can Vies
2. Sobre la PUDUP
3. Sobre fer classes al carrer

1 – “Cafeta” a Can Vies:

Per realitzar la “cafeta”, la trobada informativa i amb to festiu a Can Vies, cal que hi vagin com a mínim 10 persones! Per això, els membres de l’assemblea mateixos hem d’estar segurs que hi podrem anar (i ho hem de confirmar) i cal informar sobre l’acte per la facultat perquè la gent s’animi a anar-hi.
L’assemblea ha designat tres comissions que dur a terme les feines necessàries de preparació i celebració de la “cafeta”:
Música: un parell de membres s’han d’encarregar de portar música o punxar-la directament.
Menjar i beure: uns quants s’encarregaran del menjar i el beure, bastant divers. Es va proposar de cobrar a 1€ el pinxo i 1,5€ la cervesa, però no són preus tancats.
Difusió: una de nosaltres farà el cartell i l’haurem de penjar per la facultat i els barris com abans millor, cosa complementada pel Twitter, Feisbook i altres eines.. A més a més,  es passarà un correu per Coordinadora Diagonal per tal de recordar aquest esdeveniment a la gent, així totes les assemblees podran dir-ho als seus membres. 

2 – PUDUP:

Hi ha convocada una reunió representativa però NO plenària de la PUDUP per debatre l’estratègia que va plantejar el SEPC. Tindrà lloc aquest dijous 17 de gener a les 18h a la UPF. És interessant que en continuem parlant i portem el nostre punt de vista a aquesta sessió no plenària.
Tingui’s present que la propera reunió plenària de la PUDUP serà el 7 de febrer a les 18h.

3 – Fer classes al carrer:

Una membre de la nostra assemblea tenia una informació d’una proposta molt llaminera que el Campus Nord ha llençat: proposen, i n’han informat a totes les assemblees, de contactar amb els professors per suggerir-los de fer classes a l’aire lliure com a símbol de protesta. És un assumpte que caldrà tractar a la propera assemblea.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s