Documental del mes: Oscuros portales

L’Assemblea d’Estudiants ha promogut un projecte de cinefòrum a la facultat que tindrà lloc cada mes, però és organitzat per una comissió especial i de funcionament paral·lel a l’assemblea. Aquesta iniciativa ha estat batejada com a Documental del mes i té per objectiu fomentar el debat sobre temes concrets i diversos de l’actualitat a partir de documentals generalment desconeguts pel gran públic, i, inserint el tema específic i en qüestió que es tracti al conjunt de la complexitat social, informar-ne i reflexionar-hi.

La propera i primera sessió del Documental del mes tindrà lloc el proper dia 14 a les 14:30 hores a l’aula 124, amb la projecció del documental Oscuros portales, de Falconetti Peña, sobre prostitució, especulació i civisme al barri de Ciutat Vella de Barcelona.

Oscuros-portales_0

Si voleu saber què es cou per aquells carrers, si voleu conèixer de primera mà què expliquen les prostitutes i si voleu estar més al corrent dels canvis urbanístics al centre de Barcelona, no us el perdeu! Veniu preparats per debatre la qüestió amb altres companys!

I recorda: cada mes, una projecció diferent. No et pots perdre l’oportunitat de veure uns documentals poc difosos, d’obtenir un altre punt de vista d’algunes qüestions sovint acceptades d’una determinada manera o directament desconegudes, i de contrastar opinions i impressions amb altra gent.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s