Acta, 12-2-2013

Ordre del dia:
1. Valoració “Kafeta” i recursos econòmics
2. Vaga 28F
3. 14 març
4. 8 març

1 – Valoració “Kafeta” i recursos econòmics.

En general, l’assemblea valora molt positivament l’esdevenimet, tot i que cal puntualitzar algun aspecte de cara a millorar per a pròximes “kafetes”. La xerrada va estar molt bé, però es va fer molt d’hora i en època d’exàmens, la qual cosa va fer que l’assistència fos pobre. A partir de les 21h la afluència de gent va ser més gran.

En quant als recursos econòmics, aprovem crear, per tal d’administrar tant els beneficis d’aquesta “kafeta” com els recursos de l’assemblea i controlar-ho, una comissió econòmica, que es reunirà pròximament. Consensuem igualment destinar part dels recursos a engruixir la caixa de resistència; és més, proposarem com a assemblea a Coordinadora Diagonal fer una caixa de resistència comuna.

2 – Vaga 28F

Com a actes previs a la vaga, s’informa que des de professorat surt la iniciativa de fer classes al carrer el 25-F a Diagonal i el 26-F al Raval. Després del debat, es consensua fer un e-mail i enviar-lo a tot el professorat per demanar-los que hi participin, a banda que ho parlarem directament amb Professorat en Diagonal per verue’n la disponibilitat. No obstant, no es decideix en ferm ni horaris ni dates, ja que es prefereix fer-ho bé abans que fer-ho de forma precipitada.

L’assemblea decideix, a propòsit de la iniciativa sorgida també del professorat, convocar una assemblea general el 21-F amb estudiants, PAS i PDI. Continuarem amb contacte amb el professorat per a quedar a una hora i lloc. Es comenta la implicació que han de tenir els professors en la vaga.

Com a propostes de l’assemblea per a preparar la vaga: cercavila per Diagonal, passades informatives, realització d’un vídeo i difusió habitual.

Pel que fa al dia estricte de la vaga, pensem que el Bloc Diagonal, com que la manifestació central central serà a les 12:30h a Pl. Universitat, segurament quedarà sobre les 10. Tenint això en compte es fa un debat sobre el que s’ha de fer a la facultat durant les primeres classes del dia 28.

3 – 14-M

A finals de l’any passat la Ia Trobada Social per l’Educació va decidir preparar una vaga a tot l’Estat pel 14 de març. Sembla que efectivament així ho ha acceptat el moviment estudiantil estatal, però a Catalunya encara s’està debatent. Com a mínim, es farà una mobilització. No obstant, això només ho comentem en aquesta assemblea, ho tractarem en reunions posteriors.

4 – 8 de març

Es va proposar des de la mateixa facultat de dur a terme alguna mena d’acte en el Dia de la Dona Treballadora, en el qual l’assemblea participa. Es va informar de la mena d’acte que s’està organitzant, però falta parlar en assemblees posteriors si hi podem tenir un paper més actiu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s