25-F i 26-F, classes al carrer. 28-F, VAGA

Els neocons i els seus aprenents no paren, els reaccionaris i els seus seguidors posen la directa, els estafadors i hipòcrites pol·lulen lliurement per les institucions públiques… Per què hauríem de parar nosaltres en les nostres queixes? Per què hauríem de deixar que continuessin fent com si res? Per què caram tolerem que corrompin les institucions i deixem que guiïn les seves accions en base a l’interès econòmic? Si l’educació pública, així com qualsevol altre sector de serveis socials, està amenaçada per uns individus, uns partits i les seves accions de dubtosa essència democràtica, nosaltres no pararem! El 28 de febrer, tornarem a sortir al carrer, per reclamar i defensar una educació pública i de qualitat, per dignificar-nos com a estudiants lliures que som i no objectes mercantilitzats a les mans de polítics corruptes i banquers sense escrúpols!

El 28 de febrer, la PUDUP convoca vaga universitària estudiantil. Hi haurà manifestació general a les 12:30 a Plaça Universitat de Barcelona. Nosaltres, des del Campus Diagonal, també hi assistirem amb una manifestació que sortirà de Palau Reial a les 10:30. No ens hem de perdre cap oportunitat de reclamar els nostres drets! I com que no pararan de retallar-nos-els, nosaltres no pararem de manifestar-nos: si el 28 és el torn de Catalunya, el 14 de març hi haurà mobilitzacions a tot Espanya. Per la pública, arreu ara i sempre!

CARTELL FINAL 2

Com a prèvia a la vaga, se celebraran els dies 25 i 26 a diverses universitats públiques catalanes unes jornades de classes al carrer. La unió i solidaritat de professors i treballadors, que de ben segur també es faran paleses el mateix dia 28, es materialitza en aquestes “classes”, seminaris i discussions públiques a l’aire lliure. Farem visible el conflicte universitari, exportarem la funció social de la universitat a la societat civil, combatrem amb arguments i reivindicació les fal·làcies dels neoliberals.
Si esteu interessats a assistir a alguna d’aquestes classes, tindran lloc també a Palau Reial, damunt la gespa, de la mà dels professos dels campus de la zona, tant de matí com de tarda. Podeu consultar la programació sencera de les classes, així com veure un mapa de la seva distribució, en aquesta pàgina web.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s