Acta, 23-4-2013

Ordre del dia:
1. Informe de comissions
2. Informació de Coordinadora Diagonal
3. Informació de PUDUP
4. Altres

1 – Comissions:

  • Econòmica: decideix cobrar el cafè a 0,70€ i el cafè amb llet o tallat a 0,80€. Sobre l’altaveu a comprar, es decideix que amb els diners de la “kafeta” del dia 4 podrem comprar-lo, i properament caldrà organitzar una cervesada per recuperar també la inversió.
  • Xerrades: s’han proposat nous temes per documentals. Sigui com sigui, ja s’estan organitzant noves xerrades i documentals, alguna xerrada amb col·laboració amb els professors.
  • Difusió: cal actualitzar els fulls volants i dedicar-se a repartir-los. S’ha de fer difusió sobre l’estat de la universitat, a banda de tots els altres temes que ja recullen els fulls volants, i amb més motiu si és possible que es prepari una vaga aviat.

2 – Coordinadora:

Reclamem que les assemblees del campus tinguin un debat realment intens sobre la caixa de resistència, per informar-se bé.
Per altra banda, intentem totes les assembles coordinador accions conjuntes de difusió de la lluita estudiantil als barris, sobretot fer xerrades als instituts.

3 – PUDUP:

El dia 28 d’abril tindrà lloc una manifestació convocada per diverses plataformes socials. La manifestació estarà estructura en quatre columnes: el bloc d’educació surt a les 11:30 des de Pl. Universitat. Qui vulgui, allà ens reunirem davant de l’ascensor de la plaça.
Sobre la possible vaga del 9 de maig, diverses assemblees del moviment estudiantil tenen propostes de fer vaga de 48 hores, combinat amb ocupacions. La PUDUP decidirà si hi haurà vaga o no i si serà de 24 o 48 hores. La nostra assemblea es posiciona a favor de la vaga de dos dies. A més, l’assemblea considera important que, en cas que tingués lloc la vaga, s’hauria de visualitzar les nostres diferències amb els sindicats majoritaris, ja sigui amb una manifestació independent a la seva o separant-se’n del recorregut.

4 – Altres:

    • El 4 de maig farem una “kafeta” a Flor de Maig. És imporant que la gent s’hi involucri perquè faltaran persones per gestionar-ho.
    • Es proposa canviar el dia de celebració de l’assemblea a dimecres, però això ho acabarem de debatre a la propera assemblea.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s