VAGA educativa el 9 de maig

Un cop més, caldrà que la comunitat educativa es mobilitzi contra les nefastes polítiques socials dels governs conservadors. Després de l’èxit de la vaga del 22 de maig passat convocada a tot el sector de l’ensenyament, el proper 9 de maig hem de demostrar amb contundència el nostre rebuig a les retallades i les propostes educatives que mercantilitzen un dret tan preuat com és l’educació, en aquesta nova jornada de vaga estesa a tot l’Estat.
La vaga ha estat convocada pels sindicats i, com que òbviament també afecta la universitat, la PUDUP s’hi adhereix i convoca la vaga per la universitat. No obstant, la nostra assemblea vol deixar clar, com també ho fan altres assemblees estudiantils, que no vol estar al costat d’uns sindicats institucionalitzats i poc propers.

Sigui com sigui, a la nostra facultat no pararem quiets. Ajuda’ns també a preparar entre tots la vaga, participa de les activitats, fes sentir la teva veu, convenç els teus companys i vine a l’okupació!

  • Dimarts a les 18:00, projectarem la pel·lícula “El mundo es nuestro”.
  • Dimecres al matí, jornada de lluita estudiantil. A les sis de la tarda a l’A123, projectarem la pel·lícula “El mundo es nuestro” (perquè dimarts no es va poder fer) . Dimecres al vespre, ocupem la facultat!
  • Dijous, dia de vaga, marxem en bloc baixant la Diagonal, a les 10:30 a Palau Reial.

vaga09

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s