Assemblea receptiva de nous estudiants

Aquest nou curs, cal, com sempre, no abandonar la lluita des de les aules, cal no deixar les reivindicacions directes que puguem fer com a estudiants, cal que no ens conformem amb les imposicions antisocials de l’actual línia política. I, per expressar aquesta lluita, per reivindicar els nostres drets, per mostrar el nostre descontentament, no hi ha res millor com organitzar-se en assemblea.
Cada curs, entren noves generacions a la universitat que es troben amb una situació negativa que els afecta o tenen ganes de canviar les coses. És per aquest motiu, perquè la lluita no cessi i tothom pugui conèixer l’existència de la nostra Assemblea d’Economia i Sociologia, que els actuals membres de l’assemblea hem organitzat una assemblea de benvinguda per als nous estudiants i també per a aquells que volen informar-se de la situació de la lluita estudiantil. L’assemblea de benvinguda tindrà lloc dijous dia 26 al pati de l’entrada de l’edifici 690 a les 14:00 h. No obstant, ja abans, des de les 13:00 h. s’oferirà a preus populars un piscolabis amb beguda i música ambiental.

cartell presentacio ass1 copia

Els estudiants més experimentats dins del moviment estudiantil informarem de la situació en la qual es troba l’educació superior i com han afectat les polítiques neoliberals i farem un estat de la qüestió del moviment estudiantil. Amb les forces unides dels estudiants veterans i de les idees i l’energia dels nous estudiants, començarem a organitzar-nos i extreure les propostes de lluita!

UNEIX-TE A L’ASSEMBLEA!
PARTICIPA DEL MOVIMENT ESTUDIANTIL!
DIGUES LA TEVA!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s