Acta, 1 d’octubre de 2013

Ordre del dia:
1. Informe de les comissions.
2. PUDUP.
3. Altres

1 – Informe de les comissions:

  • Difusió: ja està a punt el cartell de la cervesada.
  • Xerrades: es proposa canviar el dia de la cervesada en suport de la vaga indefinida de les Illes Balears del divendres 4 al dijous 10. L’assemblea hi està d’acord. Les cerveses, les comprarà un company al mateix establiment que l’altre dia. En cas que no es pugui, les Estrelles es compraran al Giró i les Steinburg al Mercadona. Hom proposa, i s’accepta seguidament, de fer també entrepans o biquinis. Es considera oportú muntar durant en parell d’hores la paradeta d’entrepans i cervesa a l’altre edifici per arribar a la gent de primer. Es farà segons quants de nosaltres estiguem disponibles.
  • Continguts/Discurs: aquesta comissió està recollint informes i anàlisis per exposar-los resumits a l’assemblea. Hom proposa de fer, a cada assemblea, una petita explicació (15 minuts com a màxim) dels diferents documents que es vagin tractant: es farà un resum dels punts més importants de la LOMCE per poder-ne informar durant la cervesada. També es prepararà, conjuntament amb la comissió de difusió, un full volant.
  • Accions: pretenem reprendre la problemàtica de la capella, es vol començar, per això, una campanya contra seu: accions reivindicatives, realització d’alguna xerrada feminista, recollida de signatures, cercavila, etc. Un membre de l’assemblea ens ha recordat a tots que, gràcies a la lluita realitzada fa dos cursos, es va aconseguir el compromís del rectorat de celebrar un referèndum, però ho va deixar córrer.

2 – PUDUP:

  • 24 d’octubre: es tracta d’una proposta de vaga a nivell estatal. Nosaltres decidirem la setmana vinent si hi donem suport o no. Es decideix fer un document sobre la LOMCE per poder-ho explicar. També es proposa de fer passades per les classes i un cartell per explicar els punts més importants o conflictius de la LOMCE.
  • Reorganització de la PUDUP: alguns sindicats van presentar al ple de la PUDUP propostes de reorganització interna per millor el funcionament i la cobertura d’aquesta plataforma. El document es reeenviarà a tots els membres de l’assemblea per tal de poder-ho parlar dimarts vinent.

3 – Altres:

S’informa sobre el grup d’homes de Diagonal que tracta sobre assumptes de gènere i es fa una petita explicació sobre el seu funcionament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s