Assemblea general preparatòria per la vaga

Ara que va avançant el curs, també s’intensifica la lluita per la defensa de la universitat pública: el dia 24 és una jornada de vaga educativa espanyola, una vaga per mostrar el rebuig a la llei educativa més reaccionària que ha parit mai un govern espanyol i espanyolista, la LOMCE. Amb el propòsit de preparar la jornada de vaga a la facultat, de mantenir-nos informats entre tots, d’organitzar-nos i coordinar-nos, així com amb la resta de facultats del campus, l’Assemblea d’Estudiants convoca una assemblea general de facultat pel proper dijous a les dues, on ens trobarem professors, treballadors i estudiants.
No cal haver vingut mai prèviament a l’assemblea, perquè en aquesta assemblea general informarem de la situació i debatrem sobre les accions a dur a terme. No tingueu por a venir: la lluita és de tots i en benefici de tots!

L’ordre del dia proposat serà el següent:
1. Motius de la vaga: què és la LOMCE? Com afectarà la universitat? Quin sentit té la vaga?
2. Treball conjunt entre professors i estudiants: cal buscar punts de treball comuns i organitzar-nos en tant que col·lectius separats de manera conjunta.
3. Preparació de la vaga: com n’informarem? Com actuarem? Quan serà la manifestació?

Recordeu: aquest dijous dia 17 a les 14.00 h. ens trobem al pati de les fonts de l’edifici 690, des d’on potser anirem a una aula per estar més còmodes.

Vaga Generalcolor1

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s