Vaga educativa dia 24 d’octubre

Per primer cop aquest curs, ens mobilitzarem al carrer en una jornada de lluita educativa a tot l’Estat espanyol com a protesta contra la LOMCE. No obstant, nosaltres, estudiants universitaris, sabem que la LOMCE no és l’únic perill que actualment plana sobre l’educació: retallades, infrafinançament, mala qualitat educativa, excés del preu de matrícula… En definitiva, és una vaga i una jornada de lluita en favor d’una educació pública al servei de tots i feta per a tots!
En l’àmbit universitari, la PUDUP aglutina tots els sectors en lluita. La vaga estrictament des de la base no ha estat convocada arreu del món estudiantil. No obstant, l’assemblea d’estudiants d’aquesta facultat no renuncia a aquesta protesta. En tots els casos, però, la PUDUP considera oportú mobilitzar-se i lluitar per l’educació, per això en tots els casos recolza les assemblees i es posa al costat de la Marea Groga i de les altres organitzacions en lluita per l’educació pública.

La manifestació principal d’aquest dia de lluita tindrà lloc a les 12.30 a Plaça Universitat, on tots els col·lectius del sector de l’ensenyament es reuniran. Al nostre campus, les assemblees de Diagonal formaran un bloc a les 10.30 a Palau Reial per marxar en manifestació cap al punt de trobada principal. A la nostra facultat, però, ens preparem des d’abans per la vaga: dimecres al vespre, okupem la facultat! Porta el teu sac, hi ha lloc de sobres per a tothom!

cartell-24o-1

NO ÉS UNA VAGA. ÉS L’INICI D’UN CURS DE LLUITA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s