Acta, 6-11-2013

Ordre del dia:

1. Informe de comissions.
2. Afer UJI
3. Coordinadora Diagonal
4. PUDUP
5. Altres

1 – Informe de comissions:

 • La comissió de xerrades va exposar el programa per la setmana de lluita, del dia 18 al 22, que representa les activitats més immediates que com assemblea hem d’organitzar properament. El programa està pensant per fer una xerrada per setmana. Les xerrades proposades, algunes de les quals ja estan lligades, són:
  -Crisi econòmica (causes i conseqüències).
  -Cisi del deute (rescat bancari i retallades). Falta demanar a la Plataforma d’Auditoria del Deute si vol portar un ponent.
  -Reforma universitària de l’Estratègia Universitat 2015, en ocasió de la qual també es parlarà de la LOMQE.-Precaritat laboral i juvenil.
  -Reforma de les pensions. Sobre aquesta xerrada, cal parlar-ho amb l’AEP perquè també estan pensant una xerrada de temàtica semblant, i potser es pot presentar conjuntament.A més, van proposar d’organitzar al llarg del dijous 21 un conjunt d’altres activitats (dinar popular, accions, projecció d’un documental) a nivell de tot el campus.
  Per altra banda, altres membres de l’assemblea van proposar també altres qüestions que es podien incorporar a la setmana de lluita:
  -Donar veu al personal de neteja de la facultat per queixar-se de l’ERE que ha patit aquest any.
  -Buscar incentius per anul·lar les classes i intentar fer augmentar la presència en les xerrades durant la setmana de lluita, així com fer les xerrades no només a les aules, sinó en altres espais de la facultat, i procurar que no se solapin les unes amb les altres. Per això potser cal comentar el programa establert quan sigui més definitiu.
  -També es proposa, i s’accepta, d’aprofitar les xerrades de la setmana de lluita per fer una breu presentació de l’assemblea, amb la possibilitat de repartir algun full volant.
  -Fer una xerrada sobre el marc legal espanyol que permet l’expropiació i la desobediència civil. S’accepta incorporar dins del programa una xerrada d’aquest estil.
 • Comissió econòmica: per tal de fer recol·lecció de diners per al fons de l’assemblea, es proposa de fer una “kafeta” a Can Vies a finals de novembre o principis de desembre, amb una xerrada que tracti sobre l’antirepressió. També es va informar que hi ha hagut dificultats logístiques per fer el traspàs dels diners recollits per als docents de les Illes Balears, però ja estan intentant buscar mètodes per ingressar-los els diners. Per altra banda, es va informar que no hi ha cerveses al local.
 • La comissió de festa, que s’encarrega d’organitzar una festa de facultat, va dir que han demanat una guia per muntar festes que va elaborar l’Assemblea de Belles Arts. No s’ha fixat data per l’esdeveniment, perquè encara és massa aviat, però sí que convé concretar la localització i els espais on tindrà lloc la festa. A més, convindria parlar amb la degana per tal de “legalitzar” la festa.
  Per altra banda, hom també proposa que la festa no es limiti a la música i el beure, sinó que s’organitzi quelcom més.
 • Finalment, la comissió de capella proposa fer una cte el dia 25 de novembre per reobrir el debat que es va generar el curs anterior i que fa anys que dura amb una xerrada sobre l’avortament, ja que és un tema bastant polèmic, tot i que encara falta confirmar que es pugui fer. També cal preparar fulls volants especials per l’acte.
  Aquesta comissió es reunirà de nou el proper dia 11.

2 – Afer de la Universitat Jaume I:

Hom informa del que va succeir a la Universitat Jaume I de Castelló: el rectorat va prohibir un acte organitzat pel Front d’Estudiants per la Universitat Pública i els representants estudiantils de la universitat. Es decideix gravar un breu vídeo de suport. També es proposa organitzar un acte de solidaritat.

3 – Coordinadora Diagonal:

L’assemblea decideix convocar Coordinadora el proper divendres 8 a Física. Hom proposa que cal tornar a tractar la qüestió de la caixa de resistència a partir d’on va quedar el curs passat.

4 – PUDUP:

Hom explica el que s’hi va parlar a la convocatòria passada.

5 – Altres:

S’aprova deixar diners a Física, tal i com van demanar, per ajudar-los a muntar una festa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s