Acta, 19-11-2013

Ordre del dia:

1. Setmana de lluita:
2. Comissions
3. Coordinadora Diagonal
4. PUDUP
5. Altres

1 – Setmana de lluita

Hom opina que s’hauria de plantejar com s’ha organitat. Ha recaigut tota la feina sobre una persona, no s’han pres del tot bé les decisions, no tothom s’hi ha involucrat. El responsable d’organitzar les jornades diu que és cert, però moltes coses per qüestions organitzatives no es poden fer si no és un de sol que ho porta.

Potser per fer-ho més participatiu, no pel que fa a l’organització, sinó pel que fa la nostra participació, de cara al futur a cada xerrada hi pot haver algú de l’assemblea com a ponent.

També s’ha comentat que no s’ha acabat d’organitzar com seran els dinars, si es fan, i qui seran els moderadors de les xerrades, tot i que al final es presenten voluntaris. Al final, es decideix que es farà només una biquinada dimecres, però també es vendran crispetes, i que es traspassarà el dinar popular de dijous a divendres, i si es pot organitzar com un esdeveniment de tot Coordinadora, millor.
Per la difusió, podem fer rondes informatives, fulls volants i, clar, enviar correus electrònics. Aprofitem, també, per donar-nos a conèixer a altres mitjans de comunicació afins.
La comissió xerrades, quan es reuneixi (dimecres 20 a les 14.00h) ja acabarà de repartir les tasques pel que fa a la preparació i la difusió i prepararà mínimament les coses que es poden tenir en compte per dir a la presentació dels actes.

Hom comenta que la xerrada sobre la mercantilització, la de dimecres, serà interessant perquè hi participa com a ponent un membre de la nostra assemblea.

2 – Comissions:

  • Econòmica: amb els diners disponibles, i esperant que Física torni el que se li va prestar, cal comprar el material per fer la biquinada, la cervesa i també tela de pancartes, tot iq ue es decideix comprar la tela un cop passi la setmana de lluita, havent aconseguit ja més diners, ja que és força cara.
  • Comissió capella: el company que és membre electe a la junta de facultat informa sobre el que es va discutir a la darrera junta, que va tenir lloc casualment en el mateix moment que es va dur a terme l’acció a la capella (dijous al migdia): fa la impressió que inquieta que hi hagi conflicte al respecte i el deganat va dir que no sabia que el rectorat es va comprometre a realitzar un referèndum. Un altre company informa sobre la situació històrica i l’origen del conflicte. També es diu que impulsar un referèndum des dels òrgans col·legials a partir dels representants d’estudiants és una embrolla perquè, pels requisits legals exigits, és molt complicat aconseguir una mínima participació exigida i, sobretot, que el resultat sigui considerat vinculant.També es considera que podem contactar amb l’assemblea de Dret per veure com s’ho van fer per recollir signatures per fer-ho aquí també.

3 – Coordinadora Diagonal:

S’informa sobre el que s’hi va dir i es debat sobre la idoneïtat dels ponents per repetir la xerrada UJI de Castelló, tal i com va proposar la nostra assemblea. Diem que es pot fer una comissió per tractar-ho, que es parli a nivell Diagonal, però nosaltres entenem que no ha de coincidir aquesta xerrada amb la de divendres 29 que nosaltres farem amb en Cañamero.

4 – Sobre la PUDUP:

S’informa sobre el que s’hi diu i s’anuncia que la propera reunió tindrà lloc a la nostra facultat dijous vinent a les sis de la tarda.

5 – Altres:

  • El club de lectura es podria canviar de dia, perquè la reunió ara acordada coincideix amb una jornada de lluita.
  • S’informa que divendres tindrà lloc la primera reunió a nivell Diagonal del grup de dones feminista.
  • Es diu que, just en acabar l’assemblea, el cap d’estudis de Sociologia aprofitarà per parlar amb els estudiants de Sociologia per conèixer les seves preocupacions, però sense que això sigui res que tingui a veure amb l’assemblea.
  • Sobre la vaga de demà dia 20, és convocada pel Sindicato de Estudiantes, però no tothom se n’ha fet ressò i aquí ni en vam parlar ni la seguirem.
  • Una estudiant diu, per la seva experiència, que la degana va preguntar a una classe sobre si els estudiants pensaven que la institució era massa tolerant amb els estudiants agitats en ocasions de vaga, perquè s’estan plantejant (i s’entén que és quelcom que els degans de manera general es deuen plantejar) si deixar entrar els Mossos. És una qüestió aquesta que no es dicuteix del tot, sinó que és una cosa sobre la qual es pot parlar en altres moments per saber si hi podem fer alguna cosa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s