Vaga estudiantil, dijous 27 de febrer

Aquest dijous, Dijous Llarder, no tolerem cap mentider: ni govern, ni universitats, ni empreses ni cap altre aprofitat!
Diuen que l’educació anirà millor, però tan sols ens toquen el crostó. Des de quan privatitzar és el millor que pot passar? No et creguis res d’això, no hi facis cas, només volen emportar-se de diners un bon cabàs!
De LOMCEs, retallades i enganyifes ja en tenim un tip! La universitat que ells proposen no és el nostre prototip. Aules massificades, d’això n’hi ha a palades! Beques irresoltes… no n’hi ha per als poca-soltes! No hi ha fons a les arques, afirmen, per això paguem de les nostres butxaques! Que et quedes fora de la universitat, doncs és culpa teva per no haver-t’hi esforçat! Al trinxeraire, pensen, cal donar-li aire!

Tinguem-ho clar i no ens deixem manipular: la nostra educació no serà la seva remuneració! Els estudiants portem anys estafats, ja va sent hora de ser agosarats! Davant d’un govern insolent, cal ser valent. Certament, un dret per generacions reclamat no pot ser mercantilitzat; no deixarem que això passi: a la seva defensa hem d’escarrassar-nos-hi!
Aquest dijous ho demostrarem i no defallirem. La lluita és soferta -ho sabem-, però tenim ànim per la nostra causa correcta. Un cop més ho exclamarem públicament, al carrer manifestament. Al matí, primer a convèncer la facultat; i a la tarda al carrer a exigir allò reclamat. El Bloc Diagonal es reunirà a les sis a Palau Reial, i arribarà a les set a la Plaça Espanya a la mani principal, on amb la PUDUP s’agruparà. No hi pots faltar!

carnaval

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s